keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Jotain pientä

Tilasin pieniä vihreitä akaatteja kun olivat reilussa alessa, kyseisestä kaupasta olen tilannut ennenkin ja osasin odottaa ettei nämä huippulaatua ole (siis piti vain tilata kun halvalla sai, ääh!), no ne mitä alunperin lähdin tilaamaan, satiininauhoja ja riipuksia, on ihan jees. Mutta näistä meni varmaan puolet suoraan roskiin! Onneksi se toinen puoli oli ihan kelpo tavaraa ja niistä syntyi tämä
 Akaattien lisäksi howliittia, kuparia, isot marmorihelmet ja helmiäisriipus.
Tosin joskus pienet virheet helmissä antavat vaan luonnetta koko korulle :)

5 kommenttia:

 1. Löysinpäs tänne :)
  Hieno koru, tässä on särmää!

  VastaaPoista
 2. kaunis koru :) minä laitan harvoin roskiin helmiä, jos eivät ole ihan pilalla. oikeassa olet siinä,että ne pienet virheet joskus ovat itse asiassa se mikä eniten kiehtoo ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis!
  Juu,minäkään en henno roskiin laittaa, käy ainakin itselle noin arkikoruihin,ja onhan meissäkin,siis ainakin minussa,pieniä vikoja. Mutta ehkä juuri ne,tekevät meistä hieman rakastetumpia. Tietty ihan käyttökelvoton joutaa pois.

  VastaaPoista
 4. Vihreät ihanaiset!
  Pienet virheet ei yleensä helmissä haittaa, mutta jos särö on iso, niin helmi halkeaa käytössä piankin. Minä kyllä heitän huonot helmet roskiin enkä jää niitä suremaan!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kivoista kommenteista :)
  Noista akaateista vielä että kyllä tarkkaan mietin että mitkä niistä voin käyttää ja ne mitkä menivät roskiin olivat ihan hävyttömän huonoja.

  VastaaPoista