torstai 14. marraskuuta 2013

Nyverryksiä ja säilytysratkaisuja

Tuskin olen ainut koruilija tai askartelija kenen tekeleet ja tarvikkeet tuntuvat täyttävän koko kämpän. Koska on pieniä lapsia eivät tavarat voi lojua kuitenkaan ihan missä vaan. Olenkin hommannut useammankin laatikon ja lokerikon ja telineen jossa tavarat pysyvät vähän paremmin turvassa.
 Nämä lokerikot sopivat juuri hienosti kirjahyllyyn! Molemmat ovat muuten kirppislöytöjä!
 Korutauluun saa korvikset kätevästi, ja vähän muutakin :)
 Ja noh, mitähän tästä sanoisi.. luova ratkaisu?
..ja pari lokerikkoa lisää..
..ja pikkupurkkeja..
ja erilaisia korutelineitä.
On tässä pari koruakin valmistunut,
 avainkaulakoru linkityksin
Keramiikkahelmet puuvillanauhassa, yksinkertaista, mutta näyttävää!

Minkälaisia säilytysratkaisuja muilla on?

5 kommenttia:

 1. Siistiä!! Samanlaisia lokerikkoja ja purkkeja läjäpäin täälläkin. Juuri nyt, kun teen muuttoa, kipuilen näiden kaikkien korutarvikemäärien kanssa..ehtiiköhän nämä kaikki tarvikkeet käyttää elämänsä aikana?? :o

  VastaaPoista
 2. Rannekoru on mahtava:)
  Yksi tuttu lokerikko oli kuvissa,tuo missä on oranssit lukot. Niitä on mulla 5 ja lisäksi muita samanmoisia. Ja on ne levinneet jopa ruokapöydälle, aina on vaihe menossa ja ei viitsi kasata aina pois:)

  VastaaPoista
 3. Onpas herkullinen avainnauha! Ja pähee rannekoru! Säilytystilasta on ainainen puute... ei pelkkien koruilujen vaan noiden lankojenkin kanssa. =)

  VastaaPoista
 4. Järjestyksen nainen! Voi kun tohon pääsis.. millaisia ratkaisuja: keittiön kaapit, makuuhuoneen laatikostot (4), osa kirjahyllystä jne kaikki täynnä, eikä kyllä noin järjestyksessä, osa jopa pitkin pöytää! - Muuten minäkin tykkään tuosta rannekorusta :)

  VastaaPoista