sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Helmisoppa tuotosten julkaisupäivä!

Tätä päivää olen odottanut, ehkä eniten siksi että pääsen ihmettelemään että mitä muut tarvikevaihtoon osallistuneet ovat aikaan saaneet! Kun tarvikkeet julkaistiin, monen saamista helmistä virisi itsellekin ajatuksia mitä niistä voisikaan tehdä, nyt on ihana  päästä katsomaan kuinka erilaisia ideoita on syntynyt!

Tarvikevaihdonhan liikkeelle laittoi Korukoplan Mags, tuolta sivulta pääsette katsomaan myös sopan säännöt yms. Ja vaihtoonhan osallistuivat seuraavat parit:

Susanna ja Eila
Marjo ja Satu
Suntsa ja Mags

No niihin minun tuotoksiini sitten! Sain pariltani Eilalta ihanaisen setin punertavan-sävyisiä helmiä ja pronssinvärisiä osia. Tiesin melkein heti miten käytäisin isohkon riipukseksi tarkoitetun akaatti-lätkän.
 Kieputtelin lätkälle kehyksen messinki- ja artistic wire langasta.
 Kaulakorun helminä saamani punaiset krysokollat ja vaaleat akaatit, omasta laatikostani lisäsin pari turkoosia säröakaattia, vintaj-linkit ja ketjun.

Riipuksen lisäksi toinen osa mikä oli töissä käytettävä oli lukko. Saamani salpalukko oli mielestäni selkeä rannekorulukko, joten sellaista sitten sommittelemaan. Hetken tämä haki muotoaan kunnes keksin omasta jemmasta lisätä tuohon amatsoniitti-lastuja. 
 Korusta tulikin siis kolme-rivinen, pronssinväriset välihelmet keventävät juuri sopivasti. Muut helmet akaattia, granaattia ja mokaiitti-möllykkä.
 Niin ihanan runsas, mutta silti keveä!

Setin täydentäjäksi, tein jääneistä parittomista helmistä hauskat eri-pari-korvikset.
 Tässä vielä yhteiskuva :)
Käykäähän katsomassa muidenkin aikaansaannoksia, nopeimmathan olivat jo aamu-tuimaan kerinneet julkaista!
Kenties seuraavaan helmivaihtoon saadaan useampia osallistujia, minä olen ainakin mukana, tämä oli niin hauskaa ja inspiroivaa!

10 kommenttia:

 1. Oi, miten ihanasti kieputtelit tuon akaattiriipuksen<3<3<3
  Ja rannekoru on maukas, tykkään kovasti!
  Mun postaus odottaa vielä hetken, flunssa vei voimat ja on ollut muutakin hommaa noiden lasteni asioissa. Korut valmistuivat hitaasti. Vielä on viimeistely ja saan kyllä valmiiksi soppani tänään.
  Kiitos sinulle antoisasta yhteistyöstä soppa-ainesten puitteissa<3

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat ja tuo riipus on upea!

  VastaaPoista
 3. Hieno setti! Valitsit ihanaisia sävyjä saamiasi materiaaleja täydentämään. Erityisesti tykkään tuon riipuksen rakenteesta, mainiota kieputtelua :-)

  VastaaPoista
 4. Wau mikä setti! Oot kyllä taitava. Ja loistava väri- ja sommittelusilmä. Jotenkin tulee mieleen inkkaritytön korut.

  VastaaPoista
 5. Mahtavia tuloksia! Akaattilätkä upeasti pakattu <3, turkoosit lisää kivasti jännitettä koruun, hieno rannekoru ja sikamakeet korvikset.

  VastaaPoista
 6. Hieno setti! Itse aina ihastun eripari korvakoruihin, jotka vetävät minua puoleensa, mutta joita itse en osaa tehdä (siinäpä minulle hyvä haaste jatkoon). Turkoosi sävy tuo pirteyttä koruun :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat väripläjäykset, oikeat piritysruiskeet, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 8. Onpas kauniit korut! Nuo eriparikorvikset on ihanan piristävät :)

  VastaaPoista
 9. No johan on mahtavia koruja! Tuo kaulakorun kieputettu riipus on aivan ihana!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne! Tämä haaste oli oikein inspiroiva ja olen intoa täynnä toteuttamaan monia uusia suunnitelmia! Kun vain aikaa jostain löytyisi... :)

  VastaaPoista