keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kieputellen

Röhnötän sohvalla askartelut tai läppäri sylissäni ja käskytän muita. En saisi neljään viikkoon kantaa tai nostaa mitään maitopurkkia painavampaa, tosi helppoa kun on kaksi alle kaksi-vuotiasta lasta... Siskoni muutti meille täksi viikoksi että päivätkin sujuvat ja mies saa opiskella. En oikein osaisi vaan olla, nyt vasta huomaa kuinka paljon yleensä touhuan, siis muutakin kuin näitä:
Värikäs kaulakoru syntyi akaateista ja jadeista, fasetoinnilla ja ilman, hopeoituun lankaan, lisättynä muutamalla soikealla linkillä.

Isohkot korvikset kieputettu ohuemmasta langasta jossa kristalleja, väri hieman punaisempi kuin kuvassa.
Tähän voi olla aika tyytyväinen, harjoitus alkaa tuottaa tulosta eli kieputtelemalla riipus jossa yksi pikkuinen swarovski-kristalli.

Päivän piristys oli kun Anni lätkäisi oveensa tällaisen lapun!

Niin ja siis mitään vakavaa ei ole sattunut, vaan toivun maanantaina suunnitellusti tehdystä leikkauksesta. :)

6 kommenttia:

 1. :) hyvää toipumislomaa sinulle. itse olin reilu vuosi sitten toipumassa ties kuinka monennesta jalkaleikkauksesta, kuus viikkoa meni niin etten saanut operoidulla jalalla kuin hipaista lattiaa... onneksi minun lapset on jo aikuisia ;) ihanat korut - tykkääsn tuon kaulakorun iloisista väreistä ja soikeiden linkkien tuomasta ilmavuudesta. sitten kelasin alaspäin ja oijoi miten kauniit korvarenkaat, nam... rullataanpa vielä... ja ei kun paranee, ihanat kieputtelut :)

  VastaaPoista
 2. hyvän tuulen koru :)ihanan iloisen värinen ja toipumisia

  VastaaPoista
 3. Kivoja ja kauniita,tuo kieputettu riipus on upea! Kokeilin pannariohjetta joka oli sivuillasi jossain . Olipa hyvää. Yleensä teen eri ohjeella,se kuplii uunissa ja lässähtää uunista otettaessa. Sekin on hyvää:)

  VastaaPoista
 4. Hienostihan se kieputtelu on sujunut. Kovaa treeniä vaan, niin tulee näppituntumaa siihen, mitä kannattaa tehdä.

  Toipumisia sinne suuntaan!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille! Ja kieputteluita tulee varmasti lisääkin :)

  VastaaPoista
 6. Uusi kommentoija täällä toteaa, että onpas ihania koruja niin herkullisen värisiä. Tiedän tuon sohvalla olemisen, mulla oli syksyllä jalka 12 viikkoa paketissa yhdellä jalalla piti keppien kanssa könkätä ja vielä kuukausi sen jälkeen kävelyä puolipainolla ortoosin kanssa siinä istuttiin muutamia hetkiä sohvalla, onneksi aikuiset tytöt hoiti kaikki hommat.

  VastaaPoista