maanantai 7. tammikuuta 2013

Viikonlopuna puuhaillut

Meillä on nyt melkein kaikki ollut flunssassa eikä viittinyt ulkoilemaan lähteä, joten koruiltiin yhdessä tyttöjen kanssa
tässä on suunnilleen lähtötilanne, kaikki tarvikkeet ihanasti levällään ja jonkun leipä! Ja tietenkin oma kahvikuppini.

                                                pienin apuri
                   ja toisiksi pienin, ja taas on tietokone sekaisin...
Ja tässä niitä tuotoksia, tämän avainketjun tein jo toistamiseen eli käytännssä vaihdoin vaijerin. Tämä on pyynnöstä näin lyhyt, ei kuulemma tarvitse kaulaan saada. Kuvanoton jälkeen lisäsin vielä kivan keijukaisriipuksen tuohon.
                      Ihania swarovskeja, foliolasihelmet ja alemmassa akaatit.
                               Limet luonnonkivet ja kuparia
Tämän korun teki Inka (10), aika hyvin ensimmäiseksi tällaisella tekniikalla tehdyksi! Materiaaleina hopeoitua lankaa, akaatteja, lamppulasia, simpukankuorta, olisiko yksi jade ja vaikka mitä.
Lapset ovat ihania kun eivät tehdessään niin paljoa mieti, että mikä minkäkin kanssa pitää olla tai mikä väri ja mikä materiaali jne... Joskus kaipaisi itselleenkin sellaista asennetta!

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Moi! En tiedä katosiko edellinen viesti bittiavaruuteen vai mitä tapahtui... Jokatapauksessa, asianani oli ilmoittaa että arpaonni suosi sinua blogissani käynnissä olleessa arvonnassa: olette voittaneet korutarvikepaketin eli tuon palkinnon 2 :)

  Pyytäisinkin lähettämään minulle sähköpostitse (riina.tuovinen@luukku.com) postiosoitteenne, niin voisin postittaa palkinnon uudelle omistajalle mahdollisimman pian :)

  VastaaPoista
 3. Woi vitsi! Onpa kivaa kun onni suosii ja saan vielä jotain mistä saa itse väsäillä! :)

  VastaaPoista