sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Väsyneen syksyn uutisia!

Hei, kiva että käyt täällä edelleen!
Edellisestä postauksesta on hetki kulunut, mikä ei tarkoita koruilun loppumista, jotain pientä on syksyn mittaankin syntynyt vaan valokuvaaminen on jäänyt ja kaikki muukin "ylimääräinen".

Syksy on tuntunut pimeältä, pitkältä ja erittäin väsyttävältä, voimavarat ovat olleet vähissä. Tänä syksynä olen kuitenkin välttynyt sairastamiselta ja väsymykseeni onkin oikein onnellinen syy!
Odotan perheemme viidettä lasta!

Nyt pikku hiljaa tuntuu voimat palaavan ja ajatukset ovat jo
 ensi kesässä, pystyy jo luottavaisemmin mielin ajatella että kaikki menee hyvin :)

Intoa koruiluun löytyy taas!
 3-rivinen rannekoru makeanvedenhelmistä, tsekki-lasista, jadesta, kuparista ja Piaeliinan upeasta lamppulasihelmestä. Herkullisiä sävyjä!
 Toinen hieman rauhallisemman värinen rannekoru tsekki-lasista ja makeanvedenhelmistä.
Tähän pitkään ketjuun tekemääni riipukseen tilasin lamppulasihelmet jenkeistä, keskimmäisen helmen nimenä oli pregnant tube, jotenkin niin sopivasti!
Vielä yksi runsas rannekoru hauskalla kuvankäsittelyllä :) Akaattia, jadea, kierrätyslasia, erilaisia siemenhelmiä ymym 7-riviä. Olen nyt taas innostunut näistä runsaammista joita tulee varmaan lisääkin :)

Näiden myötä toivon että kaikilla on ollut oikein rauhallinen ja antoisa joulu, ja toivottelen onnellista ja inspiroivaa uutta vuotta!!

7 kommenttia:

  1. Oikein paljon onnea <3 Ihanat korut:-)

    VastaaPoista
  2. Oi, ihanaa odotusta ja onnea teille.
    Kauniita koruja.

    VastaaPoista
  3. Wautsi miten ihania kaikki! Onnellista odotusta! <3 Teillä onkin oikein suurperhe. Sen pyörittäminen jos joku, vaatii voimia ja luovuutta. :D

    VastaaPoista
  4. Kauniita, niin kauniita!
    Onnea odotukseen!!

    VastaaPoista
  5. Onnea uuden odotteluun!

    Ja kauniita ovat jälleen kerran!

    VastaaPoista
  6. Onnea perheenlisän odottamiseen!

    VastaaPoista
  7. Ihania koruja ja Onnea. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista