sunnuntai 12. tammikuuta 2014

100. postaus!

Mitä on Säläkaappi?

Nyt kun kirjoituksia on tullut jo noinkin paljon ja blogi on ollut pystyssä kohta 1,5vuotta, voi jo miettiä taaksepäin ja pohtia blogin kehitystä.
Alunperinhän säläkaapin tarkoitus oli toimia käsityöpäiväkirjana, reseptimuistiona ja kenties kertoa lasten kanssa touhuiluista. Vaan harrastuksista yksi, intohimoksi kehittynyt koruilu, on vallannut blogini, kotini, vapaan aikani :)
Pitäisikö minun jo myöntää, että tästä on tullut ihan selkeästi korublogi?
 Olen miettinyt blogin esittelyn päivittämistäkin, mutta olkoon nyt vielä ainakin :)

Pieni katsaus vielä viime vuoteen:
Ehkä kuvat kertovat eniten? Säläkaappi on uuteen innostumista, eri materiaaleja ja tekniikoita, yritelmiä ja viritelmiä. Ehkä joku päivä vielä muutakin kuin koruja :)

6 kommenttia:

 1. Kaunis on vuosi takana!

  Tulepas kahvittelemaan kanssani - blogiini :)

  VastaaPoista
 2. Ihania koruja onkin syntynyt. Tuo ihan ekana esitelty on mennyt minulta ihan unohduksiin, se on valtavan kaunis. Kauniita on kyllä monta muutakin...
  Sehän on vaan rikkaus, jos blogista löytyy sitä ja tätä, kaikki tämä kun kuitenkin liittyy käsillä tekemiseen. Miunkin blogiin on välillä hupsahtanut käsitöitä korujen oheen, antaapa vähän maustetta peruspuuroon!

  VastaaPoista
 3. Olipa mukava postaus, ja onnea sadannesta postauksesta ! Yllättävän nopeasti menee aika, ja todellakin kuin siivillä kun on kyse rakkaasta harrastuksesta :)

  Kauniita koruja olet pitkin vuotta tehnyt, omaan mieleeni jäi ehdottomasti tuo isoista riipuksista(?) taiteiltu rannekoru. Se oli mielestäni todella kekseliäs ja hauska :)

  VastaaPoista
 4. Oi! Ihanan värikäs ja moni-ilmeinen vuosi :-D

  VastaaPoista