lauantai 18. tammikuuta 2014

Pimeää valoa!

Onpahan taas otsikko, mutta jotenkin tähän työhön sopiva. Hetki sitten hommasin kaksi sinistä akaatti riipus-kiveä ja hinku oli sovittaa sellainen yhteen myös hiljattain ostamani gunmetal-sävyisen kuparilangan kanssa.
 Tummien sävyjen vastapainoksi kaivoin laatikostani hyvin epäsäännöllisen muotoiset vuorikide-nuggetit.
Pienempi vuorikide-helmi myös riipuksen päässä, yksi Tierra Castin linkki, muuten tuollainen "huolimaton" kieputtelu.
Aivan tyytyväinen en ole tuohon lankaan, tumma väri kuoriutuu aika herkästi. Onko kenelläkään kokemuksia gunmetal/hematiitti-sävyisestä kuparilangasta? Tämä on beadalonin, täytynee kokeilla seuraavaksi jotain muun merkkistä. Vinkkejä otetaan vastaan! :)

5 kommenttia:

 1. Onpas näyttävä ja kaunis koru!
  Itselläni on juuri työn alla hematiittikuparilanka merkiltään Artistic Wire. Ihan tyytyväinen olen. Tosin en ole muistaakseni tuota Beadalonin vastaavaa kokeillut, joten vähän huono verrata.
  Mikä oli tämän langan paksuus?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kirsti ja Eija! Langan paksuus tässä on 0,8mm, täytyy kokeilla tuota Artistic wireä seuraavaksi, pronssin sävyisiä minulla on ollut tuota, mitkä ovat olleetkin ihan hyviä :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis koru kyllä :) Ihanat sinisen sävyt. Minullakin on käytössä suurimmaksi osaksi tuo artistic wire -lanka, en osaa enää muuta käyttääkään on se vain niin hyvää ja laadukasta :) Hopeoituki säilyy oikeasti kirkkaana eikä tummu, myös muut sävyt ovat olleet hyviä :) Suosittelen !

  VastaaPoista
 4. Upea riipius, kaunis koru! Kaikki matsaa.

  VastaaPoista