keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kahvittelua ystävien kesken!

Kirsemalta sain kutsun kahville! Kiitos paljon Kirsema, otan mielellänäni kutsun vastaan! Pullankin vielä sai kunhan vastaisi kysymyksiin :) Ja laitampa kutsua eteenpäinkin!

“Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidän bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissä! Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi (Copy/Paste). (Ei ole aivan pakko jakaa :)
Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä ystävän kanssa keskustellessa. Mitä sinä vastaat seuraaviin kysymyksiini? Voit myös vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin.“

1. Mikä on sisustustyylisi?

Ei varmaan voi "tyylistä" puhua :D Kaikki hommattu vähän sieltä sun täältä, ajatuksella että kunhan toimii niin riittää. Aika ahdastahan meillä on, isompi asunto haussa koko ajan. Kuvassa joitain suosikki juttujani mitkä ehkä hieman tyylistäkin kertovat :)

2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustaessasi?

Meille juuri ostettiin uusi sänky, mutten sitä nyt ehkä sisustukseksi sano, pieneen makuukammariimme on tungettu parisänkymme lisäksi kahden pienimmän lapsen punkat (saataisiin nyt se isompi kämppä!) 
Mutta kuten ehkä jo edellisestä kuvasta selviää, kerään korukivien lisäksi vaikka mitä muutakin, kuten peltipurkkeja ja tarjottimia, näihin on hieman panostettu.. :P Ja nämähän sijaitsevat hyvin keskeisellä paikalla yhdistetyn keittiö-olohuoneemme välimaastossa.

3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?

Lapsiin ja vaikka perheen yhteiseen lomaan voisin laittaa.

4. Mihin käytät paljon rahaa?

Tämän kokoisella perheellä menee aika paljon rahaa jo ruokakauppaan, asumiseen ja sellaiseen... mikä nyt onkin ihan selviö. Mutta mutta, näihin harrastuksiin...!

5. Mistä onnesta unelmoit?

En unelmoi kovin kummosia, toivon että lasten koulut sujuvat hyvin, ettei haastavat uhma- ja murros-iät liikaa uuvuttaisi ketään. Toivon että itsekin vielä kouluun joku päivä pääsisin. Ja tietenkin että pysyisimme terveinä. Ja siitä isommasta asunnosta!

6. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?

Lapsen tai muun läheisen vakava sairastuminen olisi todella huonoa "onnea" (miten huono sanapari)

7. Missä asiassa olet tunnollisin?

Mjaa, yritän olla tunnollinen sovituissa menoissa ja mitä olenkaan mennyt lupaamaan. Ja äitiys on ehkä määrittävin tekijä minussa, joten tottakai pyrin olemaan luotettava ja tasa-arvoinen äiti.

8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?

Olen itse joskus kovin hajamielinen, joten pieni unohtelu täytyy pystyä antamaan anteeksi muillekin.

9. Mikä on naisen parhain ominaisuus?

Rehellisyys, aitous.

10. Mikä on miehen paras ominaisuus? 

Edellisten lisäksi, näin naisnäkökulmasta, miehen täytyy olla turvallinen, isoon olkaan täytyy voida tukeutua ja itsensä aina välillä vuodattaa :)

Kyllä luulen että pullat tuli ansaittua, ja nyt jaan kutsun eteenpäin seuraaville blogisteille:

Mags blogista Mags - koruja, jewelry

Suntsa blogista Suntsan supersimppelit

Katri blogista With Pearls

KatMan blogista KPD KoruPoru Desing

Veera K blogista Hohtava - uniikkeja käsintehtyjä koruja

3 kommenttia:

  1. Kahvit tässä hörppään ja ehkä saan jonkun kuvankin myöhemmässä vaiheessa kysymyksiin vastauksiksi; en lupaa mitään varmaan, en yleensä näihin osallistu, mutta kahvihammasta kolotti ;-)

    VastaaPoista
  2. Pullat ansaittu kera toisen kupillisen :)

    VastaaPoista
  3. Minäkin kiitän kahviseurasta ja nisusta :) Ansaittu on !

    VastaaPoista